Tandartsprakijk Verhagen is een solo praktijk waar u voor diverse tandheelkundige behandelingen terecht kunt waaronder ook cosmetische tandheelkunde.

Tandartspraktijk Verhagen te Klazienaveen is een solo praktijk waar u voor diverse tandheelkundige behandelingen terecht kunt. (waaronder cosmetische tandheelkunde( facings, bleken, kronen), conserverende tandheelkunde(vullingen, kronen), orthodontie(beugels) en endodontologische behandelingen(kanaalbehandelingen)

Voor de behandelingen die niet in onze praktijk worden gedaan(implanteren en parodontologie) wordt u in overleg doorverwezen naar een van onze gespecialiseerde collega’s. Wij werken samen met de mondhygiënisten praktijk Dusink en Wolken.

Ons doel is uw gebit gezond te houden, natuurgetrouw te herstellen of het mooier te maken. De teamleden van Tandartspraktijk Verhagen houden zich bezig met opleiding en kwaliteit om u op een optimale manier zorg op maat te kunnen leveren. Bij Tandartspraktijk Verhagen wordt u altijd door de tandarts behandeld.

Tandartsen

  • Verhagen, P. (M)