Welkom bij Dental Clinics Klazienaveen. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Evenaar 16 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Naast onze praktijk aan de Evenaar 16, hebben wij ook een nevenlocatie in Klazienaveen. Het adres is: Saffraan 5, 7892 AH te Klazienaveen.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Klazienaveen kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Tandartsen

  • Behrens (tandarts-directeur), S (V)
  • Younan, Z (M)
  • Sadiqi, K (V)
  • Al Dulaimi, S (M)