“Onze praktijk staat bekend om de patiënt- en resultaatgerichte aanpak en prettige sfeer. Dit begint met goed luisteren naar de hulpvraag van de patiënt. Op basis hiervan maken we een behandelplan, dat beschrijft welke stappen nodig zijn om de vorm en functie van het gebit te verbeteren. Hierbij kijken we vanzelfsprekend ook naar het gezicht in zijn geheel. Dit plan spreken we goed door met de patiënt. Met een goed behandelplan is verbazend veel te bereiken. Dit steunt ook deels op de motivatie en medewerking van de patiënt.

Andere succesfactoren zijn de samenwerking binnen het team en die met de verwijzende tandarts en andere betrokken specialisten zoals de kaakchirurg en logopedist. Samenwerking is een belangrijk sleutelwoord.”

“Een goed functionerend gebit is belangrijk voor de gezondheid”, benadrukt Petrie Engelbrecht, orthodontist bij TopOrtho Emmen. “Met rechte tanden en goed passende kiezen kun je goed ademen, bijten, kauwen, praten, lachen en poetsen. En natuurlijk geeft een fraai gebit ook extra zelfvertrouwen. Ons doel is dat patiënten na een beugelbehandeling heel lang plezier hebben van een gezond en regelmatig gebit en een mooie lach!”

Tandartsen

  • Engelbrecht, P. (M)
  • Gomes da Luz, F. (V)
  • Sánchez-Pajares, Javier (M)